Majci iz Srbije koja je krvnički tukla trogodišnju djevojčicu oduzeta djeca

1 min. čitanja

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kome majka iz Srbije, ali za sada još nije poznat grad, krvnički tuče dijete i izgovara prijetnje. Blic saznaje da su joj tokom protekle noći oduzeta djeca, prenosi Beta.

“Sinoć je došla policija sa ljudima iz Centra za socijalni rad i odveli su djecu“, potvrdio je za Blic suprug žene koja je tukla njihovo dijete.

Osim trogodišnje djevojčice, oni imaju i jednogodišnjeg dječaka, koji je također sinoć izmješten iz porodice, piše Blic.

Navodi se da je u Centru za socijalni rad zakazan razgovor.

Kako navodi Blic, Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je nakon saznanja o videosnimku sazvalo vanredni sastanak Grupe za koordinaciju i saradnju za Općini Grocka i u saradnji sa Centrom za socijalni rad i policijskom stanicom Grocka odmah preduzelo sve mere u cilju utvrđivanja svih okolnosti.

“Utvrđeni su identiteti svih učesnika događaja, dvije maloljetne osobe pregledali su ljekari tokom noći, nakon čega su izmješteni iz porodice u odgovarajuću ustanovu socijalne zaštite, a za majkom je raspisana potraga, s obzirom na to da nije dostupna državnim organima“, navodi se.

Na ovom linku možete pročitati detalje slučaja i pogledati video koji je, napominjemo, uznemirujući.

Podijeli ovaj članak