Kadirov se obrušio na Ruse koji ne žele u rat: Izgubit ćemo neovisnost Rusije, a neprijatelji će doći u sve naše domove

2 min. čitanja

Ramzan Kadirov, vjerni Putinov saveznik i vođa Čečena, osvrnuo se na Ruse koji bježe od rata i žestoko ih prozvao.

“Imaju li se pravo zvati muškarcima? Nemaju! Imaju li osjećaj časti? Nemaju! Osjećaj dostojanstva? Ne! Neke moralne vrijednosti? Nemaju!”, započeo je Kadirov.

Dodaje da ga posebno iznenađuju neki muškarci na Kavkazu.

“Ljudi, mislite li da bježite od smrti?”, piše Kadirov na Telegramu pa dodaje da bi smrt za domovinu trebala biti posebna čast.

“Uz pomoć fašista koji djeluju u Ukrajini žele uništiti našu državu. To znači da je naša Majka domovina u opasnosti. Deseci milijuna Rusa nemaju pojma o tome koliko je puta naša zemlja bila pod prijetnjom u posljednjih 20 godina. I samo zahvaljujući i jasnoj i kompetentnoj politici ruskog predsjednika Vladimira Putina, nisu uspjeli”, poručio je čečenski vođa.

Dodaje da čak i ako proruske snage napuste sve regije, uključujući i Krim, Zapad će i dalje nastaviti s pritiskom na Rusiju.

“Dajem vam riječ – ako mi ne budemo branili svoje interese, to će završiti loše za sve Ruse. Izgubit ćemo i suverenost i neovisnost Rusije, a neprijatelji će doći u sve naše domove. Odlučite sami za sebe i mi, Čečeni, ćemo braniti našu državu i ispuniti zapovijed predsjednika države”, naveo je Kadirov, a prenodi N1.

Podijeli ovaj članak