Jovanović poslije porodične drame poručio: Želim da sve što prije zaboravimo, to je najgori dan…

2 min. čitanja

“Svi smo dobro, Jelena, djeca i ja smo odlučili da ostanemo sami u kući, da prevaziđemo sve što se desilo”, poručio je lider LDP poslije jučerašnjeg sukoba i tuče bračnog para, piše Srpski telegraf.

On je dan proveo iza zatvorenih vrata sa ženom i djecom. Poslije agonije i priznanja da je tukao suprugu Jelenu i njenih tvrdnji da nije bilo nasilja, pa potom i odluke policije da lidera LDP zadrži u pritvoru 12 sati, strasti su se ipak naizgled smirile.

“Dobro smo, svi smo kod kuće. Prethodni dan je bio jedan od najgorih u mom životu”, poručio je Jovanović i dodao:

“Srijeda je bila stresna za mene, za Jelenu i cijelu porodicu. Odlučili smo da dan provedemo u svom domu, da sjednemo kao porodica”, kaže Čeda.

Dodaje da su se odmah po njegovom izlasku iz pritvora dogovorili da se osame:

“Cijeli dan smo u kući, spremamo ručak, bit ćemo sa djecom… Sada ćemo pokušati da zaboravimo šta je bilo, da to ostavimo iza nas i da nastavimo dalje”.

Da podsjetimo, tuča i sukob bračnog para koji je policiji prijavila Jelenina majka Gordana Savić juče je bila top-tema.

Jovanović je jučer potvrdio za Kurir da je došlo do tuče sa suprugom Jelenom, da je izašao iz stana i da je kod prijatelja, te da je, pošto je saznao da je protiv njega podnijeta prijava za nasilje u porodici, otišao sam u policijsku stanicu da se prijavi.

Supružnici su saslušani, a Jovanoviću je policija uradila test na narkotike.

Podijeli ovaj članak