Članica Dačićevog SPS-a bi da se (zatvorom) kažnjavaju svi oni koji upute loš komentar za Vučića: Predsjednika treba zaštiti

1 min. čitanja

Ana Grozdanović, članica Glavnog odbora Dačićevog SPS-a, prije nekoliko dana oglasila se na Instagram nalogu gdje je dala prijedlog o uvođenju zakona kojim će se kažnjavati svako vrijeđanje srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića.

Smatra kako bi se “ozbiljni planovi protiv predsjednika” trebali kažnjavati ozbiljnim kaznama.

– Zamolila bih svoje političke kolege koji sjede u dužnosničkim klupama da dignu glas i izbore se za zakon kojim bi se kaznio svako ko ostavi loš komentar o predsjedniku države. A o ostalim ozbiljnijim planovima protiv predsjednika još ozbiljnije kazne, rekla je Grozdanović.

Ističe kako bi se Vučić trebao planski zaštiti u vremenima “kada su pred njim velike odluke”.

– Kažnjavanje je sastavni dio odgoja u kojem neki roditelji nisu uspjeli. Da se dokoni nauče pameti, da se predsjednik zaštiti na svaki način jer je ovo sve planski da bi mu crpili energiju u trenutku kada su velike odluke pred njim! Ti hrabri momci će taman pročitati tamo koju knjigu, malo se educirati te trenirati pa biti zadovoljniji sobom i razmisliti o svom ponašanju ubuduće, kazala je ona.

Podijeli ovaj članak