Aleksandru Vučiću opet neko prijetio: Ukoliko želi da se igra vatrom, hajde da počnem

2 min. čitanja

Hakerska grupa Anonimusi objavila je danas još jednu poruku na svom nalogu na Tviteru, u kojoj tvrdi da je, nakon sajta Vojske Srbije, hakovala i sajt predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ukoliko želi da se igra vatrom, hajde da počnemo. vucic.rs oboren – navela je grupa Anonimus TV na nalogu na Tviteru, na kojem uz naziv grupe stoji ukrajinska zastava, prenose mediji.

Iako Anonimusi tvrde da je sajt predsjednika Srbije oboren, ta stranica i dalje radi, kao i sajt Vojske Srbije, za koji su Anonimusi u jednoj od prethodnih objava na Tviteru naveli da su ga hakovali.

Grupa je Vučiću, kojeg je nazvala “marionetom Putina”, poručila da, pošto je spreman da ih izazove, ispuniće mu želju.

– Ovo je samo početak, uskoro će biti svjedoci izuzetnih iznenađenja u naše ime. Očekujte nas – napisali su oni.

U prethodnom tvitu, nazivajući Vučića fašistom, poručili su mu da “ne gubi vrijeme sa psima”, da su oborili sajt Vojske Srbije i da ne potcjenjuje Anonimuse.

– Vaša vojska sada ne može da laje. Ne potcjenjujte ni Anonimusa, stavićemo vam povodac – navodi se u prijetećem tvitu.

Hakerska grupa Anonimusi, poznata po brojnim akcijama širom svijeta, uputila je krajem decembra prve prijetnje predsjedniku Aleksandru Vučiću navodeći da, ukoliko ne obustavi “akcije na Kosovu”, ljudi na Kosovu neće biti bez podrške.

Vučić je zatim reagovao šaljivo na prijetnje i na svom Instagram nalogu buducnostsrbijeav okačio fotografije na kojima je u igri sa dva psa, a u opisu je napisao: “Spremamo se za borbu protiv anonimusa”.

 

Podijeli ovaj članak