Zrinjski obradovao navijače: Za historijski meč povećan kapacitet stadiona

2 min. čitanja

Fudbaleri Zrinjskog 10. augusta na stadionu Pod Bijelim brijegom igrat će prvi meč trećeg pretkola UEFA Evropske lige protiv Breidablika.

Mostarci imaju historijsku priliku da izbore plasman u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja, a to će im biti dovoljno da eliminišu Islanđane (ako i ispadnu igrat će play-off Konferencijske lige).

Za meč protiv Breidablika vlada veliko interesovanje, a Zrinjski je najnovijom informacijom obradovao navijače.

– HŠK Zrinjski može potvrditi kako će stadionski kapacitet za ovaj ogled biti povećan s obzirom na to da će u prodaji biti i ulaznice za tribinu “zapad gore” i to po cijeni od 15 KM, a dodatne informacije o prodaji istih potvrdit ćemo sutra – saopćili su iz Zrinjskog, dodavši:

– Pretprodaja ulaznica za prvi susret trećeg kola kvalifikacija za Evropsku ligu počet će u ponedjeljak za sve vlasnike sezonskih ulaznica i to od 12 do 18 sati u na prvom spratu Mepas Malla.

Ulaznice po cijeni od 20 KM mogu se kupiti uz pokaz ličnog dokumenta i sezonske ulaznice. Napominjemo kako se s jednom sezonskom ulaznicom može kupiti maksimalno jedna ulaznica za navedeni susret.

Slobodna prodaja započet će u utorak od 10 sati na prvom spratu Mepas Malla. Svaka osoba moći će kupiti maksimalno tri ulaznice – saopćili su iz Zrinjskog.

Podijeli ovaj članak