(VIDEO) Mateo Sušić: Ovisimo isključivo o sebi, nadam se da ćemo uz pomoć navijača doći do tri boda

1 min. čitanja

Mateo Sušić sa dosta optimizma dočekuje predstojeće utakmice UEFA-ine Lige nacija koje će reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrati sa Crnom Gorom i Rumunijom 23. i 26. septembra.

Naš reprezentativac ističe da se ekipa priprema u odličnom ambijentu s ciljem da nastavi sa kvalitetnim igrama prikazanim u junskom ciklusu.

– Tu smo već drugi dan, u jako dobroj atmosferi dočekujemo Crnu Goru, uvijek je tu pozitivna energija tako da očekujemo i od iduće utakmice pred nama pogotovo od prve utakmice ispred nas, rekao je Sušić i dodao:

– Crnogorci su dobra i opasna ekipa, iza nas su na tabeli, imaju izuzetno dobru ekipu, nijedna ekipa nije za potcjenjivanja, takav je moderni nogomet, ni sa jednom ekipom nije lako, nema unaprijed dobijenih utakmica, očekuje nas težak meč, no nadam se da ćemo uz pomoć navijača doći do tri boda.

Istakao je da možemo biti zadovoljni dosad prikazanim u Ligi nacija, te da ovisimo isključivo o sebi pred susrete sa Crnogorcima i Rumunima. 

– Imali smo cilj pred početak da osiguramo prvo mjesto i baraž za sljedeći Euro, mislim da smo dobro odradili posao, te da ovisimo isključivo o sebi, moramo biti itekako zadovoljni, zaključio je desni bek Zmajeva. 

Podijeli ovaj članak