Veliki broj gledalaca pratio rukometni spektakl u Mostaru

2 min. čitanja

Sportska dvorana na Bijelom brijegu u Mostaru i ove godina je bila domaćin rukometnog All Stara spektakla na kojemu su nastupila poznata rukometna imena poput Marina Šege, Ivana Karačića, Marina Marića i Nikole Prce.

– Prošli put All Star je prošao super, nadamo se da će i ove godine biti dobro, ako ne i bolje. Ove godine imamo Marina Šegu, Marina Marića, Ivana Karačića, Nikolu Prcu, a imamo i nove mlade zvijezde koji su osvojili kup sa Zrinjskim, a sada igraju u Europi te su reprezentativci, poput Boškovića, Šoljića, mlađeg Marića i ostalih – kazao je pred početak utakmice predsjednik Sveučilišnog rukometnog kluba (SRK) Zrinjski Dario Pušić.

Legende Zrinjskog i Metkovića otvorili su program utakmicom veterana, dok je SRK Zrinjski Mostar u utakmici večeri odmjerila snage s aktuelnim rukometnim zvijezdama.

– Evo već drugu godinu za božićne praznike ovdje smo i družimo se, vidjet ćemo četiri zanimljive ekipe. Ovdje večeras imamo nekoliko dobrih igrača iz Hercegovine, neki nisu mogli doći jer su na pripremama s reprezentacijom za nadolazeće Svjetsko prvenstvu i nadam se da će se tako ubuduće nastaviti – rekao je 37-godišnji Marin Šego, proslavljeni hrvatski rukometni golman.

Nekadašnji reprezentativac BiH Ivan Karačić kazao je kako prošle godine nije mogao doći u Mostar, pa je odlučio to ispraviti ove godine.

– Tada sam imao obaveze i pripreme s reprezentacijom, a ove godine mi je drago da sam tu i da mogu pomoći koliko mogu. Večeras su ovdje bivši igrači Zrinjskog, koji su i danas spremni pomoći svom klubu – dodao je Karačić.

SRK Zrinjski ove godine obilježava 30 godina od osnutka, a ovaj rukometni spektakl dio je programa obilježavanja tog jubileja.

Podijeli ovaj članak