Velež i dalje neće igrati na stadionu Rođeni, Senad Husnić pozvao predstavnike UEFA-e da daju svoj sud

1 min. čitanja

Velež ni ovog vikenda neće igrati na svom stadionu Arena Rođeni iako se to očekivalo. Susret 14. kola m:tel Premijer lige BiH protiv Slobode Mostarci će igrati u Gabeli.

Travnjak i dalje nije spreman za utakmice.

– Opet idemo u Gabelu, travnjak nije spreman. Kažu nam kako će se od ponedjeljka na njemu moći igrati utakmice, no bilo je još puno takvih obećanja, pa ne možemo biti sigurni da će to biti tako. Danas su nam trebali stići stručnjaci iz UEFA-e kako bi dali svoj sud, ali prolongirali su za sutra, kaže za Hercegovina.info predsjednik Veleža Senad Husnić.

Velež je zamjenio domaćinstvo sa Zrinjskim, no za dvije sedmice ponovno se sastaju isti rivali, a ta utakmica bi po olanu trebala biti odigrana na stadionu Veleža.

– Što će se dogoditi ako i do tada ne bude spreman travnjak ne znam. Da ponovno igramo na Bijelom Brijegu? Ne želim o tome sada ni razmišljati, kazao je Husnić.

Podsjetimo, Velež je na novom travnjaku prvu utakmicu trebao odigrati s Posušjem, pa sa Zrinjski, a naposlijetku ovog vikenda sa Slobodom. No, još uvijek je pitanje ko će prvi imati čast igrati na novom hibridnom travnjaku na Areni Rođeni.

Podijeli ovaj članak