Susret u Mostaru: Hadžibegić otkrio o čemu je razgovarao sa Halilhodžićem

1 min. čitanja

Faruk Hadžibegić, selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, večeras je u Mostaru pratio duel Velež – Borac (2:0).

Selektor se nakon meča oglasio putem društvenih mreža te je poručio da je obavio razgovor sa legendarnim Vahidom Halilhodžićem.

– Nadam se da ste danas proveli dan u ugodnom ambijentu, družeći se sa prijateljima i porodicom, slaveći Međunarodni praznik rada.

Današnji lijep dan iskoristio sam da pogledam utakmicu između Veleža i Borca, koja je odigrana u fantastičnom ambijentu. Moram istaknuti veliko gostoprimstvo Uprave FK Velež Mostar, kojima se ovom prilikom i zahvaljujem.

U Mostaru sam sreo i svog dugogodišnjeg prijatelja Vahida Halilhodžića, sa kojim sam obavio razgovor na temu reprezentacija BiH. Vaha prati sve šta se dešava, a čak smo razgovarali i na temu igrača, koji bi mogli konkurirati za dres bh. tima.

Vaha nam je poželio sreću u našim nastojanjima da se plasiramo na Euro, čemu svi zajedno težimo.

I na kraju, iskoristio bih ovu priliku da od srca čestitam rukometnoj reprezentaciji BiH na plasmanu na Evropsko prvenstvo, a posebne čestitke idu igračima te selektoru Irfanu Smajlagiću, ali i cijelom Rukometnom savezu BiH – poručio je Hadžibegić.

Podijeli ovaj članak