Sergej Jakirović i Ivica Barbarić odabrali početne postave za veliki derbi u Mostaru

1 min. čitanja

Treneri mostarskog Zrinjskog i Širokog Brijega, Sergej Jakirović sa jedne i Ivica Barbarić sa druge strane, odabrali su sastave za zaostalu utakmicu petog kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine koja je na rasporedu danas.

Zrinjski: Čondrić; Ćorluka, Barišić, Jakovljević, Bekić; Sučić, Ilinković, Janković; Ćuže, Jukić, Bilbija. Na klupi su ostali: Soldo, Mandić, Zubairu, Sabljić, Stranput, Memija, Kamenar, Tičinović, Senić. 

Široki Brijeg: Josipović, Medić, Mašić, Vukoja, Kpan, Lukić, Musa, Pejić, Lovrić, Ćavar, Kuprešak. Na klupi su ostali: Tomić, Pranjić, Radić, Bagarić, Šuto, Dos Santos Taddei, Knežević, Rozić, De Oliveira Souza. 

Utakmica Pod Bijelim brijegom počinje u 18.45 sati, a glavni sudija je Admir Šehović iz Sarajeva sa pomoćnicima Enesom Đozićem i Emirom Zahiragićem također iz Sarajeva dok je četvrti sudija Miloš Gigović iz Gradiške. Delegat susreta je Ljuban Frljić iz Viteza, a posmatrač suđenja Tomislav Čuić iz Tomislavgrada dok je Nadir Zlatar iz Sarajeva predstavnik bezbjednosti.

Podijeli ovaj članak