Počinje prodaja ulaznica za meč BiH-Portugal: Otkrivene i cijene

2 min. čitanja

Reprezentacija Bosne i Hercegovine će 16. oktobra na Stadionu Bilino Polje u Zenici dočekati reprezentaciju Portugala u meču kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj.
Ulaznice za novu utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo iduće godine bit će puštene u prodaju sutra, 15. septembra, kako su saopštili iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.
Saopštenje NFSBiH prenosimo u cijelosti:
“Putem platforme Kupikartu.ba sutra (15.09.2023) u 12 sati počinje online prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija za UEFA EURO 2024 Bosna i Hercegovina – Portugal koja će biti odigrana na Bilinom polju u Zenici 16. oktobra sa početkom u 20.45 sati.
Cijene karata su 30 KM (tribina zapad), 20 KM (jug i sjever).

Napomena
S obzirom na to da će ulaznice za domaće utakmice A reprezentacije Bosne i Hercegovine biti dostavljane putem elektronske pošte, upozoravamo sve zainteresovane da budu oprezni i karte kupuju isključivo putem zvanične platforme Kupikartu.ba, a ne od eventualnih preprodavača na crnom tržištu.

Ulaznica je obilježena bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na priredbu. Po očitanju bar koda ulaznica ne može biti ponovo korištena. Pristup će biti omogućen nosiocu ulaznice koja je prva očitana.
Svaki pokušaj ponovnog očitavanja koda sa ulaznice ili njene kopije, bez obzira ko prikazuje ulaznicu, će biti zanemaren, a ulazak na priredbu neće biti dozvoljen. Molimo čuvajte ulaznicu na sigurnom mjestu.”, navodi se u saopštenju.

Podijeli ovaj članak