Otkriveno do kada će Luka Modrić igrati za reprezentaciju Hrvatske

2 min. čitanja

Bahtijarević se oprostio na okupljanju reprezentativaca Hrvatske za Dansku i Austriju, a u pismu je otkrio i do kada će Luka Modrić igrati za Hrvatsku.

Prema njegovim riječima, Modrić će u dresu Vatrenih igrati sve do Evropskog prvenstva u Njemačkoj 2024. godine.

“Evo, kad je već dres u pitanju, ima jedna priča sa Svjetskog prvenstva u Njemačkoj, iz Bad Brückenaua u kojem je bila smještena reprezentacija. Profesor Nemec i ja taman smo kretali na partiju tenisa, a na obližnjem balkonu visio je ogromni dres hrvatske reprezentacije, valjda pet s pet metara. I Dario Srna viče za mnom: ‘Doc, doc!‘, ja se okrenem, a on kaže: ‘Zaboravili ste ponijeti dres!‘

“Uglavnom, ja sam deda, a deda ne trči po terenu pa sam se počeo bojati da će publika početi vikati da pošalju nosila po mene. Trideset godina je puno, moj plan je bio otići kad se Luka i starija generacija oproste od reprezentacije, tako da se povučen i da to nitko ne skuži.

Međutim, Luka je odlučio ostati do Eura, a to bi ipak bilo teško dočekati. Međutim, s izbornikom sam se već dogovorio da ćete jednu medalju iz Katara sačuvati i za mene. Hvala vam na mnogo čemu, na trideset godina predivnih trenutaka, ali najviše vam hvala što ste me naučili da se ne moramo sramiti niti ikoga bojati zato što smo iz male Hrvatske. Zahvaljujući vama i Hrvatskom nogometnom savezu dobio sam priliku okrenuti novu stranicu u svom životu, to je velika čast i meni i Hrvatskom nogometnom savezu. Toga ne bi bilo bez vas, mnogi od vas su mi bliski i dragi prijatelji. Dok sam živ ja sam vaš i vi ste moji”, poručio je Zoran Bahtijarević za HNS.

Podijeli ovaj članak