Nije za svačije oči: Mladi borac pretrpio strašan lom noge na debiju u MMA

2 min. čitanja

21-godišnji američki borac Dylan Reischman imao je jedan od najgorih mogućih debija u MMA-u. Nakon četiri amaterske borbe (3-1-0), Reischman se odvažio na profesionalni debi, a sigurni smo da bi mladi borac najradije zaboravio svoj debi.
Naime, borac perolake kategorije sredinom druge runde pretrpio je nevjerojatno ružan lom noge, a do nesreće je došlo dok je pokušavao odbraniti pokušaj rušenja od strane protivnika Jaimea More.
Mora je zaključao “body lock”, podigao je Reischmana, a on vrlo je nezgodno pao. Težina njegovog, ali i Morinog tijela izvršila je silu na njegovoj nozi koja je završila pod nezgodnim uglom, a način na koji je noga pukla uistinu je jeziv.
Zvuk samog preloma također je zastrašujući i ne preporučamo ovaj video onima koji teško podnose ovakve stvari.
Mora i sudija nisu odmah shvatili šta se dogodilo, ali Reischman je jasno dao do znanja da se povrijedio, a kost njegove potkoljenice gotovo, pa je probila kožu ispod koljena. Tako je Reischman upisao prvi poraz u svojoj karijeri, ali poraz je zasigurno puno manje bolan od same povrede.

Upitno je hoće li se ovaj mladić ikada više baviti MMA-om, a mi mu svakako želimo brz oporavak. Inače, borba se održala u Miamiju pod organizacijom Combate Global organizacije.
Jaime Mora pobjedom nad Reischmanom upisao je drugu pobjedu u svom drugom profesionalnom nastupu, ali vjerojatno niti njemu samom nije drago što je do pobjede došao na ovakav način, prenosi Fightsite.

Podijeli ovaj članak