Manijaci najavljuju invaziju u Široki Brijeg, njihova posljednja poruka to najbolje pokazuje

2 min. čitanja

Ekipa Edisa Mulalića gostovat će Širokom Brijegu na Pecari, a Manijaci su se povodom ove utakmice oglasili još jednom porukom na društvenim mrežama.

Najvatreniji navijači Željezničara pozvali su tifoze Plavih sa svih tribina da se pridruže ‘invaziji u Široki Brijeg‘.

“Masovno u Široki! Poraz od Zrinjskog ne smije nas demotivisati i pokolebati da napravimo invaziju na Široki i tamo se pojavimo u ogromnom broju. Dugo vremena smo čekali da vidimo Želju na vrhu tabele i sada nam je to na dlanu. Svi smo svjedoci koliko smo puta samo ove sezone “vadili” i “gurali” rezultat i koliko smo bili značajan faktor u svakoj Željinoj dobroj partiji.

Također, dugo vremena smo čekali i odlazak na gostovanje i priliku da Želju bodrimo i na drugim stadionima. S obzirom da je ovo jedno od rijetkih gostovanja gdje se trenutno možemo pojaviti, idealna je prilika da pokažemo koliko smo se toga zaželjeli. Ovo nije poziv samo ljudima koji stoje u kopu, ovo je poziv svim Manijacima i Željovcima sa svake tribine našeg stadiona! Koliko je vaš glas značajan sa tribina Grbavice, još više je značajan na tribinama drugih stadiona!

Uplate za autobuse će se vršiti još danas (četvrtak) u prostorijama Shopa u periodu od 18 do 20 sati. Cijena prijevoza je 30 KM, dok karta za utakmicu iznosi 10 KM”, poručili su Manijaci. 

Podijeli ovaj članak