Manijaci najavili gostovanje na Pecari: Sve obaveze taj dan ostaviti po strani…

2 min. čitanja

Navijači Željezničara će organizovano bodriti klub i na susretu 14. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Širokog Brijega.

Duel se igra u subotu sa početkom u 19 sati na stadionu Pecara, a Manijaci su se oglasili saopštenjem u kojem su pozvali sve navijače na put u Široki Brijeg.

– U subotu gostujemo u Širokom Brijegu, gdje smo na tribni posljednji put bili prisutni prije tri godine. Zbog rekonstrukcija na više terena širom države, dosta bitnih gostovanja je propušteno, a jedno je sigurno – da smo bili prisutni na istim, klub bi imao još više osvojenih bodova. Ovo dovodi do zaključka da smo svjedoci koliko naša podrška utiče na teren i koliko je ona u određenim momentima ključna!

Upravo zbog borbe na terenu, dobrih izdanja na tribini, moramo prihvatiti subotnju obavezu i svi se pojaviti u što većem broju na Pecari i nastaviti raditi na kontinuitetu. Sve izgovore taj dan ostaviti po strani, jer je od izuzetnog značaja biti podrška klubu na ovom gostovanju.

Za ovo gostovanje organizovani su autobusi.

Cijena prijevoza: 30 KM

Cijena karte: 10 KM

Utakmica se iga u subotu, s početkom u 19 sati.

Uplate će biti organizovane u SHOPU u srijedu i četvrtak u terminima od 18 do 20 sati, navodi se na zvaničnoj stranici Manijaka. 

Podijeli ovaj članak