(FOTO) Ten Hag zatražio da se Martinez hitno vrati iz Argentine, a za sve je navodno kriva ova fotografija

1 min. čitanja

Nevjerovatno slavlje u Argentini nakon osvajanja naslova svjetskog prvaka još traje, a oduška su sebi dali i reprezentativci koji su poslije 36 godina vratili naslov u zemlju.

Neki od njih već su se vratili u svoje klubove, drugi tek treba da se vrate, ali evidentno je da se nikome ne žuri i da ih klupski fudbal u ovom momentu ne dotiče toliko, te da je fokus naprosto teško zadržati.

Defanzivac Manchester Uniteda Lisandro Martinez objavio je jučer fotografiju sa saigračima iz Atletico Madria Nahuelom Molinom i Cristianom Romerom iz Tottenhama. Fotografija je objavljena nakon četiri dana proslavljanja titule prvaka svijeta, a trojica spomenutih fudbalera djelovali su nakon jako umorni i istrošeni nakon tolikog partijanja.

Lisandro Martinez je pritom prekrio oči sunčanim naočalama, a istakao je i da su mnogi vjerovatno završili prethodne noći kao on i njegovi prijatelji.

Prema navodima britanskih medija, oštro je na ovu fotografiju reagovao trener Manchester Uniteda Erik ten Hag, koji Martineza želi što prije vidjeti na treningu. Zadovoljan nije ni trener Tottenhama Antonio Conte, te treba očekivati da se argentinske zvijezde uskoro priključe svojim klubovima.


image

Argentinci slave titulu


Instagram
Podijeli ovaj članak