FK Borac produžio ugovore sa dvojicom igrača, Jandrić najavio pojačanja

2 min. čitanja

Dan pred odlazak na Zlatibor nove ugovore sa FK Borac potpisala su dvojica mladih igrača.

To su Nikola Ćetković i Savo Šušić, a obojiva su stavili paraf na novi ugovor do 2026. godine.

– Borac je moja druga porodica, a Gradski stadion druga kuća i drago mi je što sam produžio ugovor. Ovo je klub koji uvijek budi posebnu emociju, a meni, koji sam rođen u ovom gradu, želja je da osvajam trofeje u Crveno plavom dresu. Priča se nastavlja, ljubav traje i vjerujem da ono najbolje tek dolazi – rekao je golman Ćetković.

Zajedno sa Nikolom novi ugovor je potpisao i Šušić od kojeg se očekuje da u narednom periodu pokaže svu raskoš svog talenta.

– Nisam se dvoumio niti jednog trena. Borac je pravi klub za moj dalji razvoj i presretan sam što smo produžili saradnju. Meni sada preostaje da još više radim, da se nametnem stručnom štabu i da dam pun doprinos uspjesima ekipe. Radujem se novim izazovima – kaže Šušić.

Oliver Jandrić, sportski direktor FK Borac, zadovoljan je što su Ćetković i Šušić produžili saradnju.

– Klupsko opred‌jeljenje je da u ekipi imamo što više mladih i kvalitetnih fudbalera. Ćetković je u našim redovima stasao u najboljeg premijerligaškog golmana, a Šušić je pokazao da ima štofa za velika d‌jela. Na njima je da nastave dobro da rade, a na klubu je da im pruži sve što je potrevbno za dalji razvoj. Što se tiče prijelaznog roka, za nas nije završen, i vjerujem da će već narednih dana biti novina – rekao je Jandrić.

Podijeli ovaj članak