Ubisoftov Avatar: Frontiers of Pandora izlazi ove godine: Izgleda zadivljujuće

1 min. čitanja

Avatar: Frontiers of Pandora, Ubisoftov odgođeni naslov koji je napravio The Division developer Massive Entertainment, biće objavljen 7. decembra.

Uz ovu vijest, Ubisoft je podijelio trejler sa pregledom igre za nadolazeće izdanje. Prenosi nas na nikad prije viđenu Zapadnu granicu franšize i pokriva stvari kao što su nadogradnje vještina, konja (moći ćete ukrotiti vlastitu banshee) i predstavlja neke od novih Na‘vi klanova.

Sve izgleda poprilično kao Far Cry (naš Na‘vi ima obuku za oružje) sa daškom Horizon Forbidden Westa, ako mene pitate, ali ću vam dozvoliti da sami prosudite u nastavku.

Avatar: Frontiers of Pandora je smještena nakon događaja iz prvog filma o Avataru Jamesa Camerona, i gleda kako se igrači pridružuju drugim Na‘vi klanovima kako bi zaštitili svijet Pandore od “strašnih snaga RDA”.

Igra se može igrati za jednog igrača ili putem online saradnje. Kada stigne, bit će dostupan na PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC-u i Amazon Luna. Možete je unaprijed naručiti na stranici Avatar: Frontiers of Pandora sada, ako želite.

Podijeli ovaj članak