Stižu nove boje za PlayStation 5

Dodaj komentar
1 min. čitanja

U sklopu nove Sonyjeve kolekcije Deep Earth, bočne maske za PlayStation 5, kao i kontroleri DualSense, moći će da se kupe u tri nove boje – crvenoj (Volcanic Red), plavoj (Cobalt Blue) i srebrnoj (Sterling Silver).

“Prilikom izrade ove nove kolekcije kontrolera DualSense i boja za bočne maske PlayStationa 5, uzeli smo inspiraciju iz predivnih i snažnih nijansi pronađenih u dubinama planete Zemlje. Boje smo dodatno ‘podigli’ dodajući metalik završnicu za dašak sofisticiranosti”, saopštio je Satoši Aojagi iz dizajnerskog tima Sonyja.

Oni koji duže vrijeme prate Sonyjeve novitete, sigurno znaju da već postoje zvanične bočne maske za PlayStation 5 u crvenoj i plavoj boji. Ali, novopredstavljena crvena boja nešto je svetlija i sjajnija, dok je nova plava vidljivo tamnija i ima nijanse ljubičaste, prnenosi Bug.hr.

Nove bočne maske koštat će 60 dolara, dok će kontroleri doći na tržište s cijenom od 75 dolara. Pretprodaja počinje već početkom sledećeg mjeseca, a crvene i plave maske moći će da se kupe u slobodnoj prodaji 3. novembra, dok će srebrna biti dostupna tek sljedeće godine, odnosno 26. januara.

 

Podijeli ovaj članak
Dodaj komentar
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare