Kreator Elden Ringa spreman ponovo da impresionira: Najavljena nova igra, izlazi u augustu

2 min. čitanja

Poslije sjajnog uspjeha Elden Ringa, From Software nije bacio apsolutno sve što ima da “bankira” na njegovoj popularnosti. I dok je ekspanzija u razvoju, razvoj šestog nastavka Armored Corea 6 bliži se kraju i sve će biti spremno za izlazak u augustu.

Ako ste uživali u posljednjim nastavcima ove robotske akcijske igre, Armored Core 6: Fires of Rubicon izgleda sjajno. Prvi gameplay prikaz ukazuje na puno akcije i dinamike te još više gigantskih robotskih šefova. Gameplay na trenutke izgleda kaotično, što je točno ono što očekujemo od Armored Corea, prenosi ffa.hr.

Osim impresivnog prikaza gameplaya, kojega možete provjeriti u nastavku, objavljeni su i poneki detalji priče. Igra će se odvijati na planetu Rubicon gdje je otkriven moćni izvor energije zvan Coral. Megakorporacije su pohitale da ga iskoriste, no Coral se pokazao nestabilnim i izazvao je nekoliko katastrofa. Kao pilot jednog mecha morat ćemo se pobrinuti da ne dođe do novih nezgoda na Rubiconu.

U sistemu borbe Armored Corea 6 naći će se dva noviteta. Assault Boost je ofenzivna akcija koja omogućuje prebacivanje između dalekometnog napucavanja i bliske borbe. Stagger element je sustav koji će neprijatelje činiti ranjivima pod konstantnom paljbom, tako da ćemo ih morati držati na presingu.

Armored Core 6 zakazan je za 25. 8. za PC, PS4/PS5 te XBox One/S/X.

 

Podijeli ovaj članak