Zbog Aleksandre Prijović “gore” i oglasi: Karte u preprodaji čak i po cijeni od 350 KM za jednu ulaznicu

2 min. čitanja

Srbijanska pjevačica Aleksandra Prijović nedavno je zakazala i treći koncert u sarajevskoj Zetri, a karte se na online platformama prodaju po znatnoj većoj cijenu u odnosu na prodajnu.

Tako se na kupoprodajnoj stranici olx.ba mogu pronaći karte u preprodaji, a cijena po karti za VIP sektor prve večeri (28. oktobra) koji inače košta 50 KM na jednom profilu se nudi za 350 KM.

Drugi profil nudi četiri karte za isti VIP druge večeri čija bi regularna vrijednost bila 200 KM, za 500 KM.

Također, mogu se pronaći i karte za jedan od pet Aleksandrinih koncerata u Zagrebu čija cijena po karti za tribine gore iznosi 170 KM. Regularna cijena je 27 eura odnosno 52,80 KM.

Ipak “apsolutni pobjednik” bio je nedavni oglas za ulaznice za zagrebačku arenu koje je vlasnik prodavao za 10.000 eura (5.000 po karti).

Prijović je postala regionalna senzacija nakon što je uspjela rasprodati niz koncerata širom regije – tri u Beogradu koji su održani, a najavila je pet u Zagrebu te po tri u Nišu i Sarajevu.

Iako se nekima može činiti da je veliki uspjeh postigla preko noći, to je daleko od istine.

“Gradila sam svoju karijeru na pravi način, ja barem tako mislim. Na sceni sam više od 10 godina. Mislim da su ljudi konačno shvatili da sam se stvarno ozbiljno i temeljito bavila ovim poslom”, rekla je ranije za Klix.ba.

Klix.ba

Podijeli ovaj članak