Supruga bolesnog Brucea Willisa raznježila novom objavom: “I ja njega volim”

2 min. čitanja

Emma Heming na Instagramu je podijelila novu fotografiju sa suprugom Bruceom Willisom.

NasmijeŔeni i dobro raspoloženi par dokazuje kako uspijeva, uprkos njegovoj borbi s afazijom, svakodnevno uživati u malim stvarima.

– I ja njega volim – napisala je 44-godiÅ”nja Emma Heming uz fotografiju.

Ā 

Emma je nedavno progovorila o tome kako dijagnoza afazije njenog 67-godiÅ”njeg supruga ima “paralizirajuću” tugu s kojom ona uči živjeti.

– Ovo je bilo ljeto samootkrivanja – pronalaska novih hobija, izlaska iz svoje zone komfora i održavanja aktivnog života – napisala je u augustu.

Ā 

Međutim, ta njena objava kod nekih pratitelja naiÅ”la je na negativnu reakciju jer je podijelila svoje probleme, a neki su joj to toliko spustili da su je nazvali “kraljicom drame”.

No Emma je brzo uzvratila kritičarima mudrim riječima koje je njen suprug podijelio s njom.

– Kada vam nije dopuÅ”teno govoriti o tugi, brizi o sebi ili biti čovjek u svijetu na dan podizanja svijesti o tuzi… – napisala je manekenka u Instagram Storyju u to vrijeme.

Ā 

Emma je joÅ” u martu otkrila da Bruce Willis pati od afazije i da će se zbog toga povući iz glumačke karijere.

To zdravstveno stanje, kako navodi klinika Mayo, može utjecati na sposobnost osobe da govori, piŔe i razumije jezik, usmeni i pisani, a obično se javlja nakon moždanog udara ili povrede glave.

Otkako je njegova dijagnoza objavljena u javnosti, slavni glumac nekoliko je puta bio u javnosti, a činilo se da je dobro raspoložen.

U julu je uživao u sunčanom danu s prijateljima, a kasnije je viđen kako igra koÅ”arku s prijateljima.

Ā 

Emma i Bruce, koji imaju dvije kćerke, Mabel (10) i Evelyn (8), vjenčali su se 2009. godine.

Bruce je prethodno bio u braku s Demi Moore od 1987. do 2000. Njih dvoje imaju troje djece: 34-godiŔnju Rumer, 31-godiŔnju Scout te 28-godiŔnju Tallulah.

Podijeli ovaj članak