Da li ima drugu: Kako da otkrijete prevaru

3 min. čitanja

Da li spava s drugom? Da li imate užasan osjećaj da vam je muž nevjeran? Prvo morate da potvrdite da li su vaše sumnje tačne.

A koji su to ključni znakovi koji otkrivaju nevjernog muža.

Ponaša se drugačije

Prvi znak da je bio nevjeran i da je spavao sa nekom je promjena ponašanja prema vama.  Samo ćete vi moći da uočite razliku. To može biti nešto tako malo kao što je “zaboravljanje” da vas poljubi kada odlazi na posao. Ili nešto veliko kao otkazivanje planova za godišnjicu jer je “zatrpan” poslom. Promjena ponašanja jedan je od najvećih pokazatelja da se nešto sprema. Ako je muškarac spavao s nekom drugom, mogao bi se ponašati hladno ili distancirano prema vama jer se osjeća krivim (a tako bi i trebalo!).

Seks nije ono što je bio

Još jedan važan znak da je vaš muž spavao sa nekim drugim je promjena u spavaćoj sobi. Tipično, ako je kriv za prevaru, mogao bi da izbjegne seks sa vama. Ovo može biti iz dva razloga: Osjeća se loše zbog onoga što je uradio i ne osjeća se prijatno da bude intiman ili gubi interesovanje za vas (otuda afera). Takođe postoji mogućnost da počne da uvodi novine u spavaćoj sobi. U nekim slučajevima, poznato je da varalice pokazuju povećanje seksualnog nagona.

Krije telefon

Da li vaš muž drži svoj mobilni telefon licem nadole na stolu? Da li isključuje ili sakriva obavještenja? Da li su svi njegovi uređaji zaštićeni lozinkom i on ne želi da vam da podatke za prijavu? Sve ovo su prilično očigledni znaci da nešto nije u redu. Naročito ako se ranije nije tako ponašao.

Postoje fizički tragovi

Još jedna stvar na koju treba obratiti pažnju ako je vaš muž spavao sa nekim drugim su fizički tragovi. Ovi uključuju: Promjena njegovog izgleda (možda će početi da se više trudi da izgleda dobro) Klasična mrlja od karmina na košulji (ili miris parfema koji ne prepoznajete) Češće tuširanje (naročito čim uđe u kuću).

Vaša intuicija govori da nešto nije u redu

Najznačajniji znak da je vaš muž spavao sa nekim drugim je vaša intuicija. Vi poznajete svog muža bolje od bilo koga drugog. I sigurno ćete osjetiti da nešto nije u redu, piše Lepota i zdravlje.

Podijeli ovaj članak