Alex Rodriguez progovorio o prekidu s J.Lo i njenoj udaji

2 min. čitanja

Bivši profesionalni igrač bejzbola Alex Rodriguez gostovao je u emisiji “Who's Talking to Chris Wallace?” na HBO Maxu, gdje je progovorio o svom privatnom životu, uključujući i propale zaruke s pjevačicom Jennifer Lopez.

Rodriguez i Lopez prekinuli su u aprilu 2021. nakon četiri godine veze, a ubrzo nakon toga ona je započela vezu sa svojom starom ljubavi, glumcem Benom Affleckom s kojim je danas u braku.

Voditelj ga je pitao smeta li mu što je samo nekoliko dana nakon prekida Jennifer viđena s Benom Affleckom, te se na kraju i udala za njega.

– Prije svega bih želio reći da mi je drago što nikada neću biti predsjednički kandidat jer bi me ubio, odgovorio mu je u šali Rodriguez i zatim nastavio: “Gledajte, to s Jennifer je bilo dobro iskustvo. I njoj i njenoj djeci, koja su pametna, lijepa i divna, želim sve najbolje”.

Wallace ga je također pitao je li on materijal za ženidbu. Rodriguez, koji je već jednom bio u braku s Cynthijom Scurtis, s kojom je dobio dvoje djece i razveo se, imao je brojne veze, uključujući one sa slavnim zvijezdama – Madonnom, Cameron Diaz i Kate Hudson.

– Mislim da kada pogledaš moj život, sjetit ćeš se da sam spomenuo kako me, kad sam imao 15 godina, Sports Illustrated nazvao vrhunskim igračem u zemlji. A u to sam vrijeme bio Alex Rodriguez. A onda negdje putem, s 24 godine dobivam ugovor i vjerovatno sam tada malo skrenuo s puta i postao A – Rod, objasnio je Rodriguez i dodao da tokom svojih 20-ih i 30-ih vjerovatno baš i nije bio “najbolji dečko”.

– Mislim da ću biti predivan partner ili muž i otac zbog svih lekcija koje sam naučio iz svojih najvećih životnih grešaka, dodao je Rodriguez, koji se prisjetio sramotne suspenzije iz 2014. zbog korištenja dopinga.

Podijeli ovaj članak