Djevojka glumačke legende (30): Kako sam upoznala Ala Paćina

2 min. čitanja

Djevojka Ala Paćina (Pacina, 83), Nur Alfalah (Noor Alfallah,30), je u razgovoru za “Vogue Arabia” otkrila da je imala poteškoće u trudnoći s njihovim sinom Romanom.

Kad je saznala da će postati majka, bila je, kaže, jako nervozna jer je taman prebrodila tešku bolest. Naime, 2021. godine dijagnosticiran joj je tumor paratireoidne žlijezde i bila je svjesna, kaže, da bi joj trudnoća mogla biti rizična. Prije poroda dobila je još jednu dijagnozu – dijagnosticiran joj je HELLP sindrom, trudnoćom izazvan poremećaj kojeg karakterizira povišeni krvni tlak te nalaz proteina u urinu. Ovaj poremećaj može uzrokovati napadaje tokom ili neposredno nakon poroda.

– Kad se sad osvrnem na to, voljela bih da sam mogla više uživati ​​u trudnoći. No Roman je bio najveći dar od Boga, hiljadu puta bolji od onoga što sam ikada mislila da će biti. Svaki dan kad ga pogledam, jednostavno znam da sam blagoslovljena – dodala je.

Ispričala je i kako je krenula njena romansa sa slavnim glumcem.

– Kad sam ga upoznala, djelovao mi je baš kul. Znala sam ko je on, ali nisam razmišljala o tome da će jednog dana biti otac mog sina. Nakon prvog susreta nismo se vidjeli godinu, sve dok se ponovno nismo sreli u jednom restoranu. Onda je krenula pandemija. Al je živio ulicu od moje kuće pa smo počeli provoditi dane zajedno, gledali smo filmove. To prijateljstvo s vremenom je preraslo u nešto više – otkrila je.

Izvor: Avaz

Podijeli ovaj članak