U BOSANSKOJ KRUPI GRADI SE SAVREMENI RETAIL PARK OD 3500 m2 U SRCU POSLOVNE ZONE PILANA

1 min. ─Źitanja

U proteklim danima zapo─Źeti su radovi na izgradnji savremenog Retail Parka kojeg gradi investitor Elmont d.o.o. iz Bosanske Krupa i to u srcu Poslovne zone Pilana.

Objekat je veli─Źine 3500 m2, smje┼íten uz glavnu saobra─çajnicu, nudit ─çe prostor za 10 poslovnih partnera, veliki parking za kupce i posjetitelje, dje─Źije igrali┼íte i igraonicu, a cijelu pri─Źu ─çe zaokru┼żiti moderno opremljen restoran sa ogromnim prostorom i terasom. Sve─Źani otvor Retail Parka je planiran 01.07.2022. godine.

U razgovoru sa investitorom Elmont d.o.o. saznali smo da se vode pregovori sa vodećim brendovima u regionu i šire, a s obzirom na iskazani interes, investitor je ostavio mogućnost proširenja ovog Retail Parka za još dodatnih 3500 m2.

Ve─ç neko vrijeme u Bosanskoj Krupi postoji interes i potreba za savremenim tr┼żnim centrom s obzirom da je u proteklih nekoliko godina Bosanska Krupa do┼żivjela industrijski procvat i zna─Źajan broj investicija i novozaposlenih sa tendencijom daljeg razvoja i novog zapo┼íljavanja.

Kabinet na─Źelnika Op─çine Bosanska Krupa

default
default
default
Podijeli ovaj ─Źlanak