SERVISNE INFORMACIJE za period od 09.04. do 15.04.2024. godine

2 min. ─Źitanja
– Policijska stanica Bos. Krupa obavje┼ítava da su u proteklom periodu zabilje┼żili slijede─çe:
14.04. u 14,35 sati na putu M-14 kanjon rijeke Une SN-sudar dva put.motorna vozila.Materijlna ┼íteta.Uvi─Ĺaj izvr┼íen.Prekr┼íajni nalog na 1 lice.
-Vatrogasna jedinica izvje┼ítava da u proteklom periodu nije imala intervencija i dojava o po┼żaru.
-Hitna slu┼żba Doma zdravlja Bos. Krupa saop─çava da je u proteklom periodu pregledala 110 pacijenata, za KB ÔÇťDr. I. Ljubijanki─çÔÇŁ je bilo upu─çenih 12 lica. Na porodili┼ítu nije bilo prinova.
-JKPÔÇť10. Juli ÔÇŁBos. Krupa saop─çava da je isporuka vode u proteklom periodu na podru─Źju grada zadovoljavaju─ça. Danas od 08,00 do 12,00 sati planski prekid u isporuci vode u ul.Biha─çka (Kr─Źevine). Sanacija kvara na mre┼żi.
-Elektro-distribucija izvje┼ítava da je isporuka elektri─Źne energije na podru─Źju grada u proteklom periodu zadovoljavaju─ça.Danas od 14,00 do 15,00 sati planski prekid u isporuci elektri─Źne energije na TS Vranjska 1. Radovi na niskonaponskoj mre┼żi.
– Slu┼żbe za odr┼żavanje puteva na podru─Źju grada Bosanska Krupa obavje┼ítavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na podru─Źju Grada prohodne, uslovi odvijanja saobra─çaja su dobri, saobra─çaj na svim putnim pravcima odvija po suhim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Biha─ç-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugro┼żavaju bezbjednost saobra─çaja, a koji se ─Źiste i uklanjaju.
Preporu─Źuje se oprezna vo┼żnja na svim putnim pravcima, prilago─Ĺavanje brzine uslovima i stanju na putevima i po┼ítivanje saobra─çajnih propisa i ograni─Źenja.
-Hidro-meteorolo┼íka mjerenja na podru─Źju grada Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljede─çe: temperatura zraka 10 C , vla┼żnost zraka 66%.
Podijeli ovaj ─Źlanak