SERVISNE INFORMACIJE ZA DAN 20.09.2022.

2 min. ─Źitanja

Policijska stanica┬áBos. Krupa obavje┼ítava da je u proteklom periodu nije bilo krivi─Źnih djela, naru┼íavanja javnog reda i mira kao ni saobra─çajnih nezgoda.

Vatrogasna jedinica┬áizvje┼ítava da nije imala dojava o po┼żaru i intervencija.

Hitna slu┼żba┬áDoma zdravlja Bos. Krupa saop─çava da je u proteklom periodu pregledala┬á29┬ápacijenata, za KB ÔÇťDr. I. Ljubijanki─çÔÇŁ je upu─çeno┬á4┬álica.

 

JKPÔÇť10. Juli ÔÇŁBos. Krupa┬ásaop─çava da je isporuka vode u proteklom periodu na podru─Źju grada zadovoljavaju─ça.

Danas planski prekid u isporuci vode:

-Bosanska Krupa, od 08.00-13.00 sati Ul. Gazijska, sanacija kvara.

 

Elektro-distribucija┬áizvje┼ítava da je isporuka┬áelektri─Źne energije┬ána podru─Źju grada u proteklom periodu zadovoljavaju─ça.┬áDanas nema planskih prekida u isporuci elektri─Źne energije.

 

Slu┼żbe┬á┬á za┬á┬á odr┼żavanje┬á┬á puteva┬á┬á na┬á┬á podru─Źju┬á┬á grada┬á┬á Bosanska┬á┬á Krupa┬á┬á obavje┼ítavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na podru─Źju op─çine prohodne, uslovi odvijanja saobra─çaja su dobri,┬ásaobra─çaj na svim putnim pravcima odvija se po suhim kolovozima.┬áUpozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Biha─ç-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugro┼żavaju bezbjednost saobra─çaja, a koji se ─Źiste i uklanjaju.

Preporu─Źuje se oprezna vo┼żnja na svim putnim pravcima, prilago─Ĺavanje brzine uslovima na putevima i po┼ítivanje saobra─çajnih propisa i ograni─Źenja.

Hidro-meteorolo┼íka mjerenja┬ána podru─Źju grada Bos.Krupa jutros┬áu┬á07,00 sati┬ásu sljede─çe:┬átemperatura┬ázraka 8┬░C┬á,┬ávla┼żnost zraka 69 %┬á, dok je┬ávodostaj┬árijeke Une u Bosanskoj Krupi 43 cm, u Bosanskoj Otoci 99 cm (NV).

Podijeli ovaj ─Źlanak