SERVISNE INFORMACIJE za dan 06.10.2021. godine

2 min. ─Źitanja

Policijska stanica Bos. Krupa obavje┼ítavada su u proteklom periodu zabilje┼żili slijede─çe:

U 08,33 sati ul.511 Slavne bbr. SN-udar put.motornog vozila u pje┼íaka.1 lice zadobilo LTP.Uvi─Ĺaj izvr┼íen.Prekr┼íajni nalog na 1 lice.U 16,30 sati prijava Mahmi─ç selo naru┼íavanje JRiM-a naro─Źito drskim pona┼íanjem od strane 1 lica.Lice li┼íeno slobode i zadr┼żano.Prekr┼íajni nalog na 1 lice.U 16,30 sati prijava ul.Proleterska KD-kra─Ĺa od strane 1 lica.Lice li┼íeno slobode i zadr┼żano.Izvje┼ítaj kantonalnom tu┼żila┼ítvu o po─Źinjenom KD-u.

Vatrogasna jedinica izvje┼ítava da nije imalaintervenciju i dojava o po┼żaru.

Hitna slu┼żba Doma zdravlja Bos.Krupa saop─çava da je u proteklom periodu pregledala17pacijenata, za KB ÔÇťDr.I.Ljubijanki─çÔÇŁje bilo upu─çeno 1lice. Na porodili┼ítu nije bilo prinova.

JKPÔÇť10. JuliÔÇŁBos. Krupa saop─çava da je isporuka vode u proteklom periodu na podru─Źju op─çine zadovoljavaju─ça.Danasod 07,00 do 15,00 satiplanski prekid u isporuci vode u naselju Jezerski stari grad.Radovi na mre┼żi.

Elektro-distribucijaizvje┼ítava da je isporuka elektri─Źne energije na podru─Źju op─çine u proteklom periodu zadovoljavaju─ça.Danas nema planski prekida u isporuci elektri─Źne energije.

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saop─çava da se autobusni saobra─çaj u lokalnim i me─Ĺu – gradskim linijama u proteklom perioduodvija po redu vo┼żnje.

Slu┼żbe┬á┬á za┬á┬á odr┼żavanje┬á┬á puteva┬á┬á na┬á┬á podru─Źju┬á┬á op─çine┬á┬á Bosanska┬á┬á Krupa┬á┬á obavje┼ítavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na podru─Źju op─çine prohodne, uslovi odvijanja saobra─çaja su dobri, saobra─çaj na svim putnim pravcima odvija pomokrim kolovozima.Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Biha─ç-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugro┼żavaju bezbjednost saobra─çaja, a koji se ─Źiste i uklanjaju.

Preporu─Źuje se oprezna vo┼żnja na svim putnim pravcima, prilago─Ĺavanje brzine uslovima na putevima i po┼ítivanje saobra─çajnih propisa i ograni─Źenja.

Hidro-meteorolo┼íka mjerenja na podru─Źju op─çine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljede─çe: temperaturazraka15C , vla┼żnost zraka96% , dok je vodostajrijeke Une10 cm (NV).

Podijeli ovaj ─Źlanak