5.3 C
Bosanska Krupa
Nedjelja, 5 Decembra, 2021

SERVISNE INFORMACIJE za dan 06.10.2021. godine

Policijska stanica Bos. Krupa obavještavada su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

U 08,33 sati ul.511 Slavne bbr. SN-udar put.motornog vozila u pješaka.1 lice zadobilo LTP.Uviđaj izvršen.Prekršajni nalog na 1 lice.U 16,30 sati prijava Mahmić selo narušavanje JRiM-a naročito drskim ponašanjem od strane 1 lica.Lice lišeno slobode i zadržano.Prekršajni nalog na 1 lice.U 16,30 sati prijava ul.Proleterska KD-krađa od strane 1 lica.Lice lišeno slobode i zadržano.Izvještaj kantonalnom tužilaštvu o počinjenom KD-u.

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imalaintervenciju i dojava o požaru.

Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala17pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić”je bilo upućeno 1lice. Na porodilištu nije bilo prinova.

JKP“10. Juli”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.Danasod 07,00 do 15,00 satiplanski prekid u isporuci vode u naselju Jezerski stari grad.Radovi na mreži.

Elektro-distribucijaizvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća.Danas nema planski prekida u isporuci električne energije.

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među – gradskim linijama u proteklom perioduodvija po redu vožnje.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija pomokrim kolovozima.Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperaturazraka15C , vlažnost zraka96% , dok je vodostajrijeke Une10 cm (NV).

Najnovije

- Oglas -

Povezani članci