SERVISNE INFORMACIJE za dan 02.09.2021.

2 min. ─Źitanja

Policijska stanica Bos. Krupa obavje┼ítavada u proteklom periodu nije bilo naru┼íavanja javnog reda i mira, saobra─çajnih nezgoda kao ni krivi─Źnih djela.

Vatrogasna jedinica izvje┼ítava da nije imalaintervencija i dojava o po┼żaru.

Hitna slu┼żba Doma zdravlja Bos.Krupa saop─çava da je u proteklom periodu pregledala 25 pacijenata, za KB ÔÇťDr.I.Ljubijanki─çÔÇŁje bilo upu─çeno 3 lica. Na porodili┼ítu nije bilo prinova.

JKPÔÇť10. JuliÔÇŁBos. Krupa saop─çava da je isporuka vode u proteklom periodu na podru─Źju op─çine zadovoljavaju─ça.Danasimaplanski prekida u isporuci vode i to:

07.00-09.00 sati Te─çija, radovi na mre┼żi i

10.00-12.00 sati MZJezerski naselje Polje, radovi na mre┼żi.

Elektro-distribucija izvje┼ítava da je isporuka elektri─Źne energije na podru─Źju op─çine u proteklom periodu zadovoljavaju─ça.

Danas su planirani kra─çi povremeni prekidi tokom dana u isporuci elektri─Źne energije na podru─Źiju TS Kozara- Zeleni Otoci, Redak II i Kr─Źevine, zbog radova na nisko naponskoj mre┼żi

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saop─çava da se autobusni saobra─çaj u lokalnim i me─Ĺu – gradskim linijama u proteklom perioduodvija po redu vo┼żnje.

Slu┼żbe┬á┬á za┬á┬á odr┼żavanje┬á┬á puteva┬á┬á na┬á┬á podru─Źju┬á┬á op─çine┬á┬á Bosanska┬á┬á Krupa┬á┬á obavje┼ítavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na podru─Źju op─çine prohodne, uslovi odvijanja saobra─çaja su dobri, saobra─çaj na svim putnim pravcima odvija po suhim kolovozima.Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Biha─ç-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugro┼żavaju bezbjednost saobra─çaja, a koji se ─Źiste i uklanjaju.

Preporu─Źuje se oprezna vo┼żnja na svim putnim pravcima, prilago─Ĺavanje brzine uslovima na putevima i po┼ítivanje saobra─çajnih propisa i ograni─Źenja.

Hidro-meteorolo┼íka mjerenja na podru─Źju op─çine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljede─çe: temperaturazraka 9C , vla┼żnost zraka 99% , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 15 cm, u Bosanskoj Otoci 66 cm (NV).

Podijeli ovaj ─Źlanak