17.2 C
Bosanska Krupa
Nedjelja | 26. Juna 2022.

PRIZNANJE GRADU BOSANSKA KRUPA KAO JEDNOJ OD NAJBOLJE RANGIRANIH JEDINICA LOKALNE SAMOUPRAVE

- Oglas-

U Sarajevu je u utorak, 26.04.2022.godine, u okviru Projekta općinskog okolišnog i ekonomskog upravljanja (MEG) organizirana prezentacija pojedinačnih akcionih planova svih MEG partnerskih jedinica lokalne samouprave, te dodjela plaketa najbolje rangiranim jedinicama lokalne samouprave u prvoj fazi MEG projekta.

Ovom prilikom je gradonačelniku Arminu Halitoviću uručena Zahvalnica Općini Bosanska Krupa za izuzetan doprinos i aktivno učešće tokom prve faze Projekta općinskog okolišnog i ekonomskog upravljanja.

„Spremnost na predan rad i aktivno učešće u svim aktivnostima izdvojilo je Grad Bosansku Krupu kao jednu od 10 jedinica lokalne samouprave sa najboljim učinkom. Na osnovu naših rezultata mi smo odabrani da učestvujemo i u drugoj četverogodišnjoj fazi, gdje smo dobili još jednu ulogu a to je da pružamo praktične savjete i djelujemo kao resursni centar znanja za novoizabrane općine i gradove“ istakao je između ostalog gradonačelnik Armin Halitović.
U okviru događaja održana je i panel diskusija, kao i prezentacija MEG projekta i rezultata ulazne procjene učinka unutar Sistema upravljanja rezultatima (SUR) u drugoj fazi MEG projekta.

Najnovije

- Oglas -

Povezani članci