PRIZNANJE GRADU BOSANSKA KRUPA KAO JEDNOJ OD NAJBOLJE RANGIRANIH JEDINICA LOKALNE SAMOUPRAVE

1 min. ─Źitanja

U Sarajevu je u utorak, 26.04.2022.godine, u okviru Projekta op─çinskog okoli┼ínog i ekonomskog upravljanja (MEG) organizirana prezentacija pojedina─Źnih akcionih planova svih MEG partnerskih jedinica lokalne samouprave, te dodjela plaketa najbolje rangiranim jedinicama lokalne samouprave u prvoj fazi MEG projekta.

Ovom prilikom je gradona─Źelniku Arminu Halitovi─çu uru─Źena Zahvalnica Op─çini Bosanska Krupa za izuzetan doprinos i aktivno u─Źe┼í─çe tokom prve faze Projekta op─çinskog okoli┼ínog i ekonomskog upravljanja.

ÔÇ×Spremnost na predan rad i aktivno u─Źe┼í─çe u svim aktivnostima izdvojilo je Grad Bosansku Krupu kao jednu od 10 jedinica lokalne samouprave sa najboljim u─Źinkom. Na osnovu na┼íih rezultata mi smo odabrani da u─Źestvujemo i u drugoj ─Źetverogodi┼ínjoj fazi, gdje smo dobili jo┼í jednu ulogu a to je da pru┼żamo prakti─Źne savjete i djelujemo kao resursni centar znanja za novoizabrane op─çine i gradoveÔÇť istakao je izme─Ĺu ostalog gradona─Źelnik Armin Halitovi─ç.
U okviru doga─Ĺaja odr┼żana je i panel diskusija, kao i prezentacija MEG projekta i rezultata ulazne procjene u─Źinka unutar Sistema upravljanja rezultatima (SUR) u drugoj fazi MEG projekta.

Podijeli ovaj ─Źlanak