Potpisan ugovor: 50.000,00 KM za kupovinu zemljišta za izgradnju kulturnog centra Medžlisa IZ Bosanska Krupa

2 min. čitanja

Danas je u Kabinetu gradonačelnika Bosanske Krupe upriličeno potpisivanje Ugovora za kupovinu zemljišta za izgradnju kulturnog centra Medžlisa Islamske zajednice Bosanska Krupa. Ugovor su potpisali gradonačelnik Armin Halitović i predsjednik Medžlisa Islamske zajednice Bosanska Krupa gospodin Amir Mehić, a svečanom činu potpisivanja prisustvovao je i glavni imam Medžlisa IZ Bosanska Krupa Muhamed ef. Begić.

 

Ukupna vrijednost potpisanog ugovora je 50.000,00 KM, a sredstva će se iskoristiti za realizaciju projekta kupovine zemljišta za izgradnju kulturnog centra Medžlisa Islamske zajednice Bosanska Krupa.

 

„Mi smo od samog početka uključeni i drago mi je da smo današnjim potpisivanjem ugovora započeli realizaciju ovog projekta. Medžlis Islamske zajednice Bosanska Krupa je do sada imao našu punu podršku, a i u narednom periodu naša podrška neće izostati. Pratit ćemo realizaciju cjelokupnog projekta izgradnje kulturnog centra Medžlisa Islamske zajednice i vjerujem da će ovo biti još jedan objekat koji će uljepšati uži dio grada i obogatiti društveni život naših sugrađana“ rekao je ovom prilikom gradonačelnik Halitović.

„Medžlis Islamske zajednice Bosanska Krupa već duže vrijeme planira adekvatno rješavanje sjedišta medžlisa i izgradnju kulturnog centra u Bosanskoj Krupi, a današnjim potpisivanjem Ugovora završavamo fazu kupovine zemljišta i nastavljamo dalje sa narednim aktivnostima oko realizacije ovog projekta. Zahvaljujem se ovom prilikom našem gradonačelniku na dosadašnjoj podršci i na ovoj značajnoj donaciji Grada Bosanska Krupa“ izjavio je predsjednik Medžlisa IZ Bosanska Krupa gospodin Amir Mehić.

 

Kabinet gradonačelnika Grada Bosanska Krupa

Podijeli ovaj članak