5.6 C
Bosanska Krupa
Nedjelja, 28 Februara, 2021

Općina Bosanska Krupa objavila poziv za dostavljanje prijedloga za investiranje u svrhu ažuriranja Programa kapitalnih investicija

Općina Bosanska Krupa je započela sa izradom Programa kapitalnih investicija za period 2021.-2025. godina. Zbog toga je objavila javni poziv za dostavljanje prijedloga za investiranje.

Prijedloge koji predstavljaju osnovu za programiranje sljedećeg izdanja Programa mogu podnositi: građani općine, vijećnici i komisije Općinskog vijeća, pomoćnici općinskog načelnika, šefovi službi, poduzetnici, nevladine organizacije i općinski načelnik.

Predloženi projekti moraju biti minimalne vrijednosti 20.000 KM. Prijedlog za investiranje može biti podnesen samo u formi obavezujućeg i u potpunosti ispunjenog obrasca objavljenog uz javni poziv.

Koordinacioni tim će rangirati pristigle prijedloge za investiranje na osnovu Odluke o kriterijima rangiranja investicionih projekata za izradu Programa kapitalnih investicija.

Za sve nejasnoće i dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti Službi za upravljanje razvojem, putem telefona: 037/961-460 ili e-mail adrese: esmah@opcinabosanskakrupa.ba

Javni poziv u kojem se mogu pronaći svi detalji vezani za pravo i uslove podnošenja prijedloga, nosioce aktivnosti, kriterije, način podnošenja prijave i rokove, objavljen je i na stranici Općine Bosanska Krupa pod linkom OVDJE.

Poziv je otvoren petnaest dana, dakle do 17. februara 2021. godine.

Javni poziv za dostavljanje prijedloga za investiranje u svrhu ažuriranja Programa kapitalnih investicija Općine Bosanska Krupa za period od 2021 – 2025. godine


Dodaj komentar:
- Oglas -

Najnovije

Povezani članci