Drugi bosanskokrupski KRUPA KABINE polumaraton u septembru 2024!

2 min. čitanja

Datum: 14.09.2024.godine

Vrijeme: 10h

Lokacija: Trg Alije Izetbegovića, Bosanska Krupa

Sa zadovoljstvom najavljujemo drugo izdanje polumaratona i 5K utrke u najljepšem malom gradu u Unsko-sanskom kantonu, Bosanskoj Krupi, u septembru naredne godine. Zabilježite datum u svoje kalendare i planirajte kraj ljeta baš kod nas.

Doživite ljepotu Bosanske Krupe koja oduzima dah, dok trčite slikovitim stazama, spajajući prirodu, ljepotu okoliša, gostoprimstvo ali i dobre nagrade, koje obećavamo i naredne godine.

Bilo da ste iskusan trkač ili početnik, pripremamo za svakoga ponešto. Pridružite nam se na polumaratonu ili trci 5K i izazovite sebe da postignete nove prekretnice i rezultate. A ove godine smo vam najavili i nešto ranije, da se stignete pripremiti na vrijeme. Zar ne?

Povedite svoju porodicu i prijatelje da uživaju u šarmu i ljepotu Bosanske Krupe, ali i različitim sportskim događajima koje nudimo. I naredne godine pripremamo dječje trke, koje će se održati prije polumaratonskih trka. Dok se vi pripremate za svoje trke, dajte svojoj djeci mogućnost da budu dio sportske priče i kulture trčanja, a i da osvoje medalju. Poslije uživajte u prekrasnim prirodnim ljepotama Bosanske Krupe i odličnoj gastronomskoj ponudi ovog kraja.

Kao i ove godine, i naredna godina i takmičenje biće izazovno za lovce na medalje, jer su i naredne godine nagrade visoke i izazovne. Budite sigurni da, pored turističke razglednice i najljepših trase za trčanje, i naredne godine, bosanskokrupski polumaraton je sportski događaj koji morate trčati.

Više informacija o registraciji, samoj trci i svim ostalim pojedinostima uskoro dijelimo na našoj web stranici, kao i na društvenim mrežama događaja. Podržite nas dijeljenjem ovog posta, a budite slobodni da nam kažete šta očekujete od drugog bosanskokrupskog polumaratona naredne godine?!

Vidimo se 14.septembra 2024.

Podijeli ovaj članak