Bosanskokrupski takmičari fantastični na Prvenstvu USK u kickboxingu

1 min. čitanja

Ove subote u sportskoj dvorani Cazin održano je Prvenstvo USK u kickboxingu u disciplinama Point fith, Light contact i Kick light za djecu, mlađe kadete, starije kadete juniore i seniore. Bosanskokrupski takmičari osvojili su zapažene rezultate i još jednom pokazali da rade kvalitetno, predano i fokusirani na rezultate i odličja.

Iz KBS Jezerski, standardno dobri, Edi Jusić osvojio je dvije zlatne medalje, u kategoriji starijih kadeta, point fith i light contact disciplinama. Suejla Jusić, osvojila je jednu srebrnu i jednu brončanu medalju, u kategoriji juniorki, u disciplinama light contact i point fith.

Iz KBV Vitez iz Bosanske Krupe, tri takmičara su donijela medalje i potvrdili kvalitetu i rad. Armin Cinac osvojio je srebrnu medalju u kategoriji starijih kadeta, disciplina Light contact, dok je Ajša Sadrijaj osvojila srebro u kategoriji kadetkinja, u discipline light contact. Adela Dumpor okitila se s dvije srebrne medalje, u kategoriji juniorki, disciplinama Kick light i Light contact.

 

RadioBK

Podijeli ovaj članak