BOSANSKA KRUPA: 80.730,00 KM za izgradnju igrališta „Pištaline“

1 min. čitanja

U Kabinetu gradonačelnika Bosanske Krupe upriličeno je potpisivanje Ugovora za izgradnju igrališta „Pištaline“. Ugovor su potpisali gradonačelnik Armin Halitović i predstavnik izvođača radova doo „Euro Cop Invest“, direktorica Neida Omerćehajić. Ukupna vrijednost danas potpisanog ugovora je 80.730,00 KM.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su i kantonalna zastupnica Kadić Ifeta, zamjenik predsjedavajućeg Gradskog vijeća Hadžipašić Šemso i vijećnik u Gradskom vijeću Arnautović Midhad.

„Grad Bosanska Krupa nastavlja ulagati značajna sredstva u sportsko-rekreacionu infrastrukturu na čitavom području grada. Nedavno smo potpisali ugovor za prvu fazu izgradnje igrališta u Jezerskom ukupne vrijednosti 80.000,00 KM, a evo danas smo potpisali ugovor za prvu fazu rekonstrukcije i uređenja školskog igralište „Pištaline“ ukupne vrijednosti 80.730,00 KM, a do kraja oktobra će se završiti i rasvjeta na SRC Bare. Drago mi je da ćemo u narednom periodu realizirati ove značajne projekte, a sve kako bi djeca, ali i svi sportski kolektivi na području grada dobili još bolje uvjete za bavljenje sportskim aktivnostima“ izjavio je ovom prilikom gradonačelnik Armin Halitović.

Početak radova na izgradnji igrališta „Pištaline“ očekuje se u narednim danima po uvođenju izvođača u posao.

Kabinet gradonačelnika Grada Bosanska Krupa

Podijeli ovaj članak