BEAUTY BY ŠEJLA studio & akademija na novoj lokaciji

2 min. čitanja

Nakon više od 15 godina rada i uspješnih projekata, zadovoljnih klijenata, novih tretmana, dobrih priča i fantastičnih prilika, najavljujemo novu lokaciju i studio koji će zadovoljiti i najsitnije želje naših klijentica!

Nakon dugo rada na ovom projektu,  Beauty by Šejla studio se seli u potpuno novi, vrhunski objekt. Ovo preseljenje označava značajnu prekretnicu na našem putu razvoja i kvalitete, a mi smo željni da vam pružimo još izuzetnije iskustvo na našoj novoj lokaciji.

Naša nova adresa:
Podgrmečka bb, (iza Biroa)

Datum preseljenja:
15.12.2023.godine, petak, 17h!!!

 

Naš novi prostor je dizajniran da pruži nadograđeno i udobno okruženje za usluge naših studija ljepote i akademske programe.

Investirali smo u moderne sadržaje i opremu kako bismo osigurali da vaše iskustvo s nama bude na čelu industrijskih standarda. S ovim selidbom, uzbuđeni smo što predstavljamo nove usluge i programe koji zadovoljavaju vaše rastuće potrebe za ljepotom, njegom tijela, unapređenja životnih potreba,  i na koncu obrazovanjem.

Naša nova lokacija je strateški odabrana za vašu udobnost, s lakim pristupom i velikim parkingom.

Kako bismo proslavili ovaj uzbudljiv potez, bit ćemo domaćini svečanog otvaranja na našoj novoj lokaciji u petak, 15.12.2023.godine, od 17h.

Pridružite nam se u otvaranju narednog poglavlja našeg poslovanja, uživajte u ekskluzivnim ponudama i šansi da istražite naše poboljšane sadržaje.

Želimo da izrazimo našu srdačnu zahvalnost svakom od vas na vašoj kontinuiranoj podršci. Vaše povjerenje i lojalnost su nas osnažili da rastemo i razvijamo se.

Jedva čekamo da vam poželimo dobrodošlicu u naš novi dom i da nastavimo pružati izvanredne usluge i obrazovanje koje zaslužujete.

Pratite nas za više detalja o našem svečanom otvaranju, a mi se radujemo što ćemo vas poslužiti na našoj novoj lokaciji!

Podijeli ovaj članak