1. septembra otvor savremenog Retail parka u Bosanskoj Krupi

1 min. čitanja

Ovih dana se završava izgradnja savremenog „Retail Parka“ kojeg gradi investitor Elmont d.o.o. iz Bosanske Krupe i to u srcu Poslovne zone Pilana.
Objekat je veličine 3500 m2, smješten uz glavnu saobraćajnicu, a trenutno nudi prostor od 7 poslovnih partnera, veliki parking za kupce i posjetitelje, dječije igralište i igraonicu, a cijelu priču će zaokružiti moderno opremljen restoran sa ogromnim prostorom i terasom.

Svečani otvor Retail Parka je planiran 01.09.2022. godine, a kako saznajemo svjetski poznati brendovi su spremni da otvore vrata u Bosanskoj Krupi. Između ostalog, otvaraju se radnje DM-a, Azel France, Atlantis zlatara, Cotton, Sinsay, Sport Reality i restoran La Italiana. U ovom centru će se naći preko novih 70 zaposlenih te obogatiti ponudu grada u ovom sektoru privrede.

Za prve dane mnogi će nuditi razne popuste, nagradne igre, kao i poklone te vas ovim putem pozivamo da dođete i posjetite novi Retail park.

Zbog industrijskog procvata koji je Bosanska Krupa doživjela u proteklih nekoliko godina već neko vrijeme postoji interes i potreba za savremenim tržnim centrom.

Podijeli ovaj članak