Prvo obraćanje Draška Stanivukovića nakon izbora: “Banja Luka je odbranjena, Jelena Trivić ubjedljivo pobijedila u ovom gradu”

2 min. čitanja

Predsjednik Gradskog odbora PDP u Banjoj Luci Draško Stanivuković na današnjoj konferenciji za medije rekao je da je ovo njegovo prvo obraćanje nakon izbora, prenosi Srpskainfo.

Zahvalio se svima koji su izašli na izbore i zahvalio se svima koji su ih podržali na ovogodišnjim izborima.

– Biću lišen bilo kakvim insinuacijama i emocijama. Tek juče smo dobili rezultate za izbornu jedinicu 3 i zato nisam dosad reagovao. Čitava moja kampanja je bila da odbranim Banjaluku – istakao je Stanivuković.

Dodao je da je Banja Luka i odbranjena.

– Jelena Trivić je imala najubjedljiviju pobjedu u Banjaluci. Čak 17.000 glasova razlike. Banjaluka je uradila svoj posao. Politika u Banjaluci je bila ispravna – rekao je predsjednik Gradskog odbora PDP Banja Luka Draško Stanivuković.

Kaže da je u Banjoj Luci imao najveću podršku kao nosilac liste.

– Radojičić kada je bio kandidat nije imao ovakvu pojedinačnu podršku – rekao je Stanivuković.

Imali su, kaže, afirmativnu kampanju.

– Banja Luka je ostala bastion promjena. Druga poruka je poruka našem narodu. Izbori su prosto takvi da neko mora da pobjedi ili izgubi – istakao je Stanivuković, pa dodao:

– Principijelno sam zato da se sve treba provjeriti. Svuda gdje su bile primjedbe treba provjeriti. Bila je to izazovna noć, u pola 3 po noći je nestalo struje – rekao je Stanivuković.

Kaže da je bio sa posmatračima, ne na Trgu. Čuvao je, dodaje, glasove.

– Uvijek sam bio racionalan i tražićemo od CIK da radi svoj posao – istakao je Stanivuković.

Podijeli ovaj članak