Prvo obraćanja Bećirovića nakon sinoćnje debate: Plaćena podmetanja, laži i izmišljotine kriminalnog režima na mene ne prestaju

1 min. čitanja

Kandidat Ujedinjene opozicije Denis Bećirović, na svom zvaničnom Facebook profilu objavio je video u kojem upozorava građane da režim plaća kako bi se izmišljale laži protiv njega.

Bećirović u videu govori kako ga u politički život nije doveo režim te da je tu isključivo voljom birača.

– Dragi prijatelji, istina je snažnija od laži. Plaćena podmetanja, laži i izmišljotine kriminalnog režima na mene ne prestaju. Ali, nema veze. Nemam šta kriti i ne bojim se stati na crtu nikome. Što su veći napadi, veća je i moja odlučnost da pobijedimo u kriminalu ogrezli režim. U političkom životu nisam zahvaljujući režimu i slugama tog režima. U politici sam isključivo voljom birača koji su me birali da ih zastupam, da se za njih zauzimam i štitim civilizacijske vrijednosti.

Nastavit ću još odlučnije političku borbu dok imam podršku dobronamjernih ljudi, a takvih je najviše u Bosni i Hercegovini. Našoj zemlji trebaju lideri koji radije motivišu nego manipulišu. Čvrsto vjerujem u pobjedu istine”, poručio je u videu Bećirović.

Podijeli ovaj članak