Pokrenuta potraga / U Sarajevu nestala žena: Jeste li je vidjeli?

1 min. čitanja

Živana Ferhatović je visoka oko 165 cm, mršavije je tjelesne građe, ima smeđu kosu ošišanu na paž. Na sebi je imala plavu jaknu, crnu trenerku, crne cipele i nosila je crni ceker

Živana Ferhatović, rođena 1958. godine, iz Sarajeva nestala je i sinoć je za njom pokrenuta potraga. Posljednji put je viđena na Dobrinji gdje je i nastanjena.

Na poziv Operativnog centra Civilne zaštite Kantona Sarajevo i Operativnog centra civilne zaštite Općine Novi Grad Sarajevo, potragu su pokrenuli pripadnici GSS-a Novi Grad Sarajevo.

Živana Ferhatović je visoka oko 165 cm, mršavije je tjelesne građe, ima smeđu kosu ošišanu na paž. Na sebi je imala plavu jaknu, crnu trenerku, crne cipele i nosila je crni ceker, naveli su iz GSS-a.

“Potraga za nestalom Živanom Ferhatović se vrši na širem lokalitetu Kantona Sarajevo i to mjesta koja bi mogla biti tačka privlačenja nestale osobe”, naveli su iz GSS-a Novi Grad Sarajevo, te apelovali na građane da jave ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj osobi. To mogu učiniti na dežurne brojeve telefona: +387 62 112 700 i +387 62 672 772.

 

Podijeli ovaj članak