Obraćanje Dodika i opozicije u Srbiji / Mijatović: Kako je Vučiću zanimljivo, svaki dan druga budala iz Bosne drži press u Beogradu

1 min. čitanja

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH, večeras je komentarisao odlazak političara iz Republike Srpske u Beograd, gdje su u proteklim danima održali nekoliko press konferencija.

Mijatović je održavanje press konferencija u Beogradu nazvao vrhunskim cirkusom, uz konstataciju da je srbijanskom predsjedniku Aleksandru Vučiću veoma zanimljivo sa političarima iz Republike Srpske.

– Kako je ovom Vučiću zanimljivo, svaki dan druga budala iz Bosne drži press u Beogradu i cvili za njegovu podršku, a on crče od smeha. Vrhunski cirkus, a džabna karta!, napisao je Mijatović.

Podsjećamo, prvo je lider SNSD-a i aktuelni član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik, održao press konferenciju u Beogradu gdje je komentarisao nedavno završene Opće izbore u našoj zemlji.

Samo nekoliko dana nakon što je Dodik boravio u Beogradu, na red je došla i opozicija iz manjeg bh. entiteta, te su i oni poput Dodika održali press konferenciju vezanu za izbore u glavnom gradu susjedne Srbije.

Podijeli ovaj članak