Nagradna igra: U Guma M kupuj i na Tajland otputuj

3 min. čitanja

Počinje velika nagradna igra GUMA M gdje svoje drage kupce vodi na daleki Tajland. Trajati će do 15. decembra, a pravo učešća imaju svi kupci u GUMA M centarima koji kupe 4 gume istih dimenzija.

Ostvarite svoje snove, učestvujte u novoj, velikoj nagradnoj igri “4 gume kupuj i na Tajland otputuj!” Važno je naglasiti da u nagradnu igru ulazi i kupovina preko jedinstvenog sajta za kupovinu guma www.cijenaguma.ba.

Posjedovanje obavezne zimske opreme za vaša vozila se bliži i obavezno je u periodu od 01. novembra tekuće do 01. aprila naredne godine. U zimskom periodu, niske temperature i česte i obilne padavine izuzetno nepovoljno utiču na motorna vozila, stoga je neophodno adekvatno pripremiti i sebe i svoje vozilo za nadolazeću zimu. GUMA M centri su se pripremili za predstojeću zimu i čekaju na svoje kupce, a one najsretnije očekuju vrijedne nagrade.

Glavna nagrada!

Dva najsretnijih kupaca nagrađuju desetodnevnim boravkom za dvoje na Tajlandu sa uključenim avio prijevozom, taksama, transferima, vodičem i smještajem na Phuketu u hotelu sa 4*. Nagradni fond osim putovanja u Tajland obuhvata i preko 200 dodatnih nagrada poput: VR naočala, Sportskih torbi, školskih torbi, kao i Lopti.

Pravila su jednostavna, u periodu od 03.10.-15.12. u bilo kojem GUMA M serivsnom centru ili putem sajta www.cijenaguma.ba kupite najmanje 1 set (4 gume) istih dimenzija i ulazite u sistem koji vas može odvesti u novu pustolovinu! Vrlo važno je da sačuvate vaš račun, jer će se izvlačenje glavne nagrade održati 10 dana nakon završetka nagradne ige u njihovom centru u Sarajevu!

Žele naglasiti da kroz dugogodišnje poslovanje i pripremanje za zimski period u njihovim centrima, ovaj put su odlučili promovisati njihove brendove na jedinstven način, tj kako ne bi ostali samo na promociji, cilj im je ujedno nagraditi lojalnost svih njihovih kupaca i pokloniti im vrijedne nagrade. Odlučili su da to bude putovanje u Tajland kao jedna od vrlo atraktivnih turističkih destinacija, sa mogućnosti osvajanja i preostalih 200 vrijednih nagrada poput VR naočala, Sportskih torbi, đačkih torbi, lopti i slično, ali ujedno i mnogo drugih mini nagradnih igara koje možete pronaći na njihovom Facebook i Instagram profilu GUMA M i gumambh.

Za putovanje u Tajland dovoljno je malo sreće i kupovina seta guma priznatih i kvalitetnih brendova koje nudimo u njihovim centrima poput: Michelin, Uniroyal, Sava, Bridgstone, Continental, Petlas. Također možete ostvariti i popust na sve gume u iznosu do 25%.

Više informacija o nagradnoj igri, pravilima, kao i svim servisnim lokacijama njihovih centara kao i njihovim uslugama dostupno je na www.cijenaguma.ba i www.gumam.com!

Podijeli ovaj članak