Draško Stanivuković žestoko odgovorio liderki Narodnog fronta: U objavama Jelene Trivić tačan je samo pravopis

2 min. čitanja

Komentarišući najavu Jelene Trivić da će svoje ljude štititi od Draška Stanivukovića i njegovih prijetnji, gradonačelnik Banjaluke i član Predsjedništva PDP rekao je da nema potrebe da bilo ko brani bilo koga od njega, jer on nikog ne napada.

Ja niti koga napadam niti se bavim takvim stvarima. Revnosno radim svoj posao gradonačelnika i želim svima zaista, pogotovo u ove radosne praznike i dane kada se Banjaluka raduje svojim uspjesima, puno mira u svojim kućama i mnogo ljubavi u svojim srcima i dušama, poručio je Stanivuković.

On je dodao da je nekad znao komentarisati stvari koje su se odnosile na njegov račun i da je u tim objavama ili komentarima Jelene Trivić bilo jedino možda tačno pravopis ili gramatika i ništa više od toga.

– Jedino što sam učinio to je da sam svoje saborce koji su sa mnom izborili mandate pozvao na moralni ugovor. U tom ugovoru eksplicitno je stajalo u slučaju da neko napusti PDP, pređe u bilo koju drugu stranku, obavezuje se da će vratiti mandat – tvrdi Stanivuković.

On ističe da niko nikog nije prisilio da ode i da se vrati, niti potpiše spomenuti ugovor.

– Valjda potpis ima i neku moralnu obavezu osim one neke formalno pravne – kaže Stanivuković.

Poručuje da odlazak ljudi posmatra kao prirodnu fluktuaciju i da PDP zahvaljujući uspjesima i rezultatima u Banjaluci PDP “očvršćava i raste”.

– Idu nam unutarstranački izbori koji će donijeti dodatnu čvrstinu, dolazi nam mnogo novih ljudi. PDP je u regijama iz kojih su otišli pojedinci imao godinama veoma loše rezultate, izuzev nekih sredina. Ja to gledam kao samo dodatni razlog da tu ojačamo, uradimo više – rekao je Stanivuković.

On je kazao da se trudi da u svim ovim procesima zadrži mir u duši i da odluke donosi stabilno, ali da niko nema pravo da se ljuti što stvari naziva pravim imenom.

Podijeli ovaj članak