Dr. Ćorović Kuburović nakon smrti Azre Spahić: Ubio si moju kolegicu, ti bijedo pijana!

2 min. čitanja

Jasmina Ćorović Kuburović, specijalistkinja interne medicine i ekspert za ultrazvuk srca kod odraslih u Bosni i Hercegovini oglasila se na svom Facebooku profilu povodom sinoćnje nesreće u Sarajevu u kojoj je život izgubila mlada doktorica Azra Spahić.

Njenu objavu prenosimo u cijelosti.

– Ubio si moju kolegicu! Djevojku, doktoricu! Ti, bijedo pijana! Sjeo u tatin mercedes, napio praznu moronsku glavu i zgazio na gas da pokažeš muškost. Nisu te naučili u kući ništa drugo nego da mercedesom i gasom možeš nekoj oduzeti dah. Eto jesi! Ubio si je, ne diše, ne sanja, ne hoda, ne liječi zbog tebe pseudočovječe.

Truhni u zatvoru! Želim DOŽIVOTNU KAZNU ZA OVAKAV ZLOČIN! Molim vas vrisnite koliko i ja vrištim sada! Hajmo na ulicu SVI! Tražimo DOŽIVOTNU KAZNU BEZ MOGUĆNOSTI REHABILITACIJE! Doktirica Spahić sam i ja! I ti! I tvoja sestra! I tvoja žena! I tvoja kćer! USTANI BOSNO SAD ILI NIKAD, poručila je doktorica Ćorović Kuburović.

Podsjetimo, mlada doktorica Azra Spahić stradala je sinoć nakon što ju je automobilom usmrtio Armin Berberović, vožnjom bez vozačke dozvole pod dejstvom alkohola. Dvije djevojke koje su bile u njenom društvu su povrijeđene.

U nedjelju u 18 sati će se održati mirni skup na Marindvoru, na lokaciji gdje je stradala djevojka.   u nedjelju u 18 sati će se održati mirni skup na Marijin-Dvoru, na lokaciji gdje je djevojka stradala.

Podijeli ovaj članak