Dodik kaže da RS ima šta ponuditi investitorima: Možemo realizovati velike projekte

2 min. čitanja

Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, oglasio se na društvenim mrežama povodom predstavljanja projekta izgradnje hotela Palas u Banjoj Luci, što će biti najveća građevina u manjem bh. entitetu.

Dio zasluga lider SNSD-a pripisao je i entitetskim institucijama.

– Izgradnjom hotela “Palas” Banjaluka će dobiti novi izgled centra grada i podići kvalitet života, ali i usluga onima koji budu dolazili u Banjaluku. Ovaj projekat je rezultat saradnje republičkih i gradskih institucija, koje su prethodnih godina radile na tome da konačno počne njegova realizacija, rekao je.

Potom je kazao da Republika Srpska može investitorima omogućiti uspješnu realizaciju velikih projekata.

Изградњом хотела “Палас” Бањалука ће добити нови изглед центра града и подићи квалитет живота, али и услуга онима који буду долазили у Бањалуку.
Овај пројекат је резултат сарадње републичких и градских институција, које су претходних година радиле на томе да коначно почне његова…

— Милорад Додик (@MiloradDodik) May 20, 2023

– Ta saradnja svih nivoa vlasti pokazuje da Republika Srpska ima kapacitet da investitorima omogući da uspješno realizuju velike projekte, a izgradnja hotela “Palas” to jeste. Takođe, zahvalan sam Filipu Cepteru, vlasniku kompanije “Cepter”, koji je sve ove godine strpljivo radio s nama na ovom značajnom projektu, kazao je on.

Sa druge strane, u Banjoj Luci postoje i oni koji su nezadovoljni projektom izgradnje pomenutog hotela. Građani zahtijevaju promjenu trenutnog projekta izgradnje hotela, a iz tog razloga pokrenuta je i online peticija.

Podijeli ovaj članak