Dodik: Ja sam zadovoljan i sretan, što se mene tiče ja sam pobijedio

2 min. čitanja

Radovan Kovačević, portparol SNSD-a rekao je nakon što je PDP objavio da je Jelena Trivić nova predsjednica RS-a da su Jelena Trivić i Branislav Borenović izgubili svaku vrstu kredibiliteta da se bave bilo kakvim ozbiljnim poslom.

Kovačević je rekao da nakon 72,60 posto obrađenih biračkih mjesta SNSD-ov kandidat Milorad Dodik ima 213.000, a Jelena Trivić 180.000 glasova.

On je istakao da će predsjednik stranke Milorad Dodik proglasiti pobjedu u obraćanju javnosti.

Dodik je na Twitteru objavio fotografiju na kojoj on, sa osvojenih 229 992 glasa vodi u odnosu na Jelenu Trivić koja ima 202 910 glasova.

– Što se nas tiče izbori su prošli fer i pošteno. Željka je pobijedila i ja joj  česatitam. Što se tiče predsjenika RS mi se trudimo da damo tačne podatke. Mogu da kažem da je ovo moja pobjeda, ali dovoljno sam ozbiljan da sačekam kompletne rezultate. U Banjaluci smo postigli dobar rezultat. SNSD dobija više glasova nego sve druge partije zajedno – poručio je Dodik na konferenciji za medije.

Ističe da su brojevi SNSD-a daleko veći od svih.

– Zato ne sumnjamo u pobjedu, izašli smo samo da prekinemo špekulacije. A brzo ćemo izaći da zvanično proglasimo pobjedu – poručio je lider SNSD-a. Vjerujem da će razlika između mene i moje konkurencije biti 40.000 glasova.

– Ja sam zadovoljan i sretan, što se mene tiče ja sam pobijedio – zaključio je Dodik.

Podsjetimo, Jelena Trivić i PDP su proglasili pobjedu u utrci za predsjednika Republike Srpske. Ona je u javljanju na konferenciji za medije rekla kako je ovo pobjeda naroda.

Dodik je nakon proglašenja pobjede jelene Trivić, iza zatvorenih vrata, u izbornom štabu SNSD-a sa svojim stranačkim istomišljenicima pjevao “Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine”.

Podijeli ovaj članak