Dobre vijesti iz Mostara: Trogodišnja djevojčica obitelji Krstić u stabilnom stanju, uskoro će biti otpuštena iz bolnice

1 min. čitanja

Trogodišnja djevojčica G.K., jedini preživjeli član mostarske obitelji Krstić, koja je stradala u prometnoj nesreći na Buni, uskoro će biti otpuštena iz bolnice. Ona je zadobila teške ozlijede zbog čega je i operirana, a trenutno je u stabilnom stanju i nalazi se na Odjelu za dječju hirurgiju. 

Nije poznat termin kada bi mogla biti otpuštena na kućno liječenje.

Doktori su rekli kako će barem još godinu dana morati nositi longete, ali da su joj svi nalazi uredni i puno bolji nego što su bili, prenose bh. mediji.

Trogodišnja djevojčica je primljena u bolnicu sa povredama opasnim po život i hitno je operisana, a u saobraćajnoj nesreći je izgubila roditelje – oca Borisa (35), majku Marijanu (34) i starijeg brata Roberta (9).

Oni su smrtno stradali u putničkom automobilu Renault Scenic na mjestu nesreće koja se desila na magistralnom putu M-17 u mjestu Buna-Zaton kod Bunskih kanala.

U nesreći su učestvovala četiri automobila dva BMW-a, Mercedes i Renault Scenic. Osim tri člana porodice Krstić poginula je još jedna osoba, dok su još četiri teško povrijeđene među kojima je bila i trogodišnja djevojčica.

Istraga je još u toku

Podijeli ovaj članak