Čović i Krišto izrazili saučešće porodicama stradalih u nesreći kod Mostara: “Riječi utjehe neće ispuniti prazninu…”

2 min. čitanja

Predsjednik HNS-a i HDZ-a BiH Dragan Čović i Borjana Krišto, kandidatkinja HDZ-a BiH za Predsjedništvo BiH uputili su saučešće porodicama Krstić i Biletić nakon teške saobraćajne nesreće u kojoj su poginule četiri osobe, a četiri teško povrijeđene.

– Ova tragedija me duboko dirnula. U trenu je nestala jedna cijela obitelj, a posebno, što je ugašen i život nedužnog malog djeteta. Njihov prerani odlazak, nenadoknadiv je gubitak za vaše obitelj ali i naše društvo, a riječi utjehe neće ispuniti prazninu. Neka dragi Bog podari vječni mir i spokoj nastradalima, povrijeđenoj brz oporavak, poručio je Čović.

– U trenu je nestala jedna cijela obitelj što tragediju čini još bolnijom. Poštovane obitelji neka vas vjera u vječni život utješi u ovim teškim trenucima, tragično preminulim dragi Bog podari vječni spokoj, a povrijeđenoj brz oporavak, napisala je Krišto.

Tragično stradala porodica Krstić iz Mostara koja je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći u subotu oko 20 sati na magistralnom putu M-17 u mjestu Buna –Zaton, bit će sahranjena u utorak u tom gradu.

Posljednji ispraćaj za Borisa (35), Marijanu (34) i Roberta Krstića (9) bit će održana u utorak, 27. septembra u 15 sati ispred gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg u Mostaru, piše u smrtovnici tragično stradale porodice.

Podijeli ovaj članak